Május 11-én (szerdán) iskolánk I.korcsoportos fiú labdarúgói a Pest megyei labdarúgó diákolimpia döntőjében szerepeltek.
A döntőt Gödöllőn rendezték.
Iskolánk labdarúgó csapata a házigazda és győztes Gödöllő, valamint a 2. helyezett Százhalombatta együttese mellett bronzérmet szerzett.
Csapattagok: Haszonics Ádám, Király Albert, Németh Máté, Kaszás Benedek, Móczár Balázs, Mogács Botond, Stefán Márk, Tallián Donát
Kísérő tanár: Bisztrai Csaba
Hajrá Nagykovácsi!:)

Ismét sportsiker!

Április 6-án (szerdán) a Piliscsabán megrendezett I. korcsoportos körzeti labdarúgó diákolimpián iskolánk csapata 1.helyezést ért el, így továbbjutott az ápr.26-ai, budaörsi területi diákolimpiára.
Csapatunk a házigazda Páduai Szent Antal Ált.Iskola labdarúgóit 5:1-re, a Biatorbágyi Ritsmann Pál Általános Iskola csapatát 7:4-re győzte le.
A győztes csapat tagjai: Haszonics Ádám, Király Albert, Németh Máté, Kaszás Benedek, Móczár Balázs, Mogács Botond, Stefán Márk, Tallián Donát
Kísérő tanár: Bisztrai Csaba
Gratulálunk!

Sportsiker!

A körzeti Diákolimpián, a IV. korcsoportos versenyen I. helyezést értek el a 8. osztályos fiúk és továbbjutottak a következő fordulóba! Gratulálunk Nekik és köszönjük a felkészítést és a szervezést Erdei Sándor tanár úrnak!

Kézilabda Diákolimpia

Körzeti verseny IV. korcsoport

3. helyezés

Rövid beszámoló

Január 16-án Solymáron redndezték a IV. korcsoportos fiúk versenyét. 4 csapat vett részt a tornán, ahol körmérkőzéses rendszerrel döntötték el a helyezéseket. Az első mérkőzésen mindjárt láthattuk, hogyan játszik a két legrősebb csapat ugyanis a pilisvörösvári és a budaörsi iskolák játszottak egymás ellen. Mindkét csapatban csupa olyan játékos volt, akik kézilabda bajnokságokban szerepelnek. Mi először a perbáli iskola csapatával játszottunk, amit fölényesen meg is nyertek fiaink. Ezután következett a már említett két csapat. Mindkát meccs első félidejéig jól tartották magukat a srácok, de a második játékrészekre már meglátszott a technikai fölény. Így a 3. helyet tudtuk megszerezni.

Gratulálunk a fiúknak!

A csapat tagjai: Bánkuti Olivér, Endrédi Bálint, Fehér András, Fodor Bálint, Géró Péter, Golda Márton, Gomola Dominik, Hajduska Marcell, Laczkovich Lóránt, Milassin Brúnó, Simon Keve, Szűcs Krisztofer, Várai Medárd

Solymár, 2019. 01. 16.

  • 1
  • 2