ÖKOHÍREK

Lezárult a három fordulós, Fekete István-Ökoverseny, a Zöldfülűek szervezésében. Évszakról-évszakra követtük soron a beérkező rajzokat, fotókat és kvíz megfejtéseket.
Nagy örömünkre szolgált, hogy az érdeklődés még az utolsó fordulónál sem hagyott alább.
Összesen 81 tanuló vett részt valamilyen formában a feladatok elkészítésében. Köszönet azoknak a szülőknek és pedagógusoknak, akik buzdították és segítették a gyerekeke munkáját.
Az alsósok közül ki kell emelnünk Kovács Noémi tanítónőt, aki a 2. d és a 4. d osztály tevékenységeit folyamatosan követte, a rajzos, és online feladatokat valamint a kirándulásokat megszervezte. A rajzokat a 3. b, 3. d osztály is elkészítette.
Az egyéni munkák elbírálásánál a 9 feladat meglétét pontoztuk és aszerint adtuk a helyezéseket.

A legügyesebbek a következő tanulóink voltak:

 1. helyezés (9 pont):                  Maraffai Léna 1. b, Bedő Regina 2. d, Tomecz András Vince 2. d, Maraffai Dalma 4. c

Ők minden évszak, minden feladatát megoldották. Gratulálunk!

 1.  helyezés (8 pont): Búzás Bandi Laura 2. d, Csombordi Róza 2. d, Scmidt Samu 2. d, Tomecz Alíz Nóra 2. d, Horváth Ádám 2. d
 2. helyezés (7-6 pont): Prisznyák Róza 2. a, Máthé Mária Lenke 2. d, Mogyoró Zalán 2. d, Czabafy Julianna 2. d, Ekl Enikő 2. d, Heiszner Katalin 2. d, Lávicz Gréta 2. d, Polauf Anna 2. d, Radnóti Alíz 2. d, Villás Kiara 2. d, Wang Tianyi 2. d

A többiek 5, vagy annál kevesebb feladatot teljesítette.
A felső tagozaton Bedő Dominik 5. b, Kőszegi Kende 5.c, Palai Panna 6.a és Kőszegi Kira 7.b osztályos tanulótól kaptunk megoldásokat.
Az eredményhirdetésre az utolsó előtti napon, június 14-én kerül sor az aulában.

Köszönjük szépen az érdeklődést és a sok munkát.!
Jövőre új feladatokkal várunk szeretettel minden érdeklődőt.

Addig is kellemes, pihentető nyarat kívánnak a Zöldfülűek!

ÖKOVERSENY

Elérkezett az utolsó forduló. Rengetek rajz, sok fotó és kvíz megoldás érkezett be hozzánk. Nagy örömmel fogadtunk minden munkát. Bízunk benne, hogy a lelkesedés a verseny végére is megmarad. Köszönjük a szülők és a pedagógusok segítségét is.

TAVASZI FORDULÓ-KIKELET
Leadási határidő: május 27-ig folyamatosan.

Alsó tagozatosoknak:

 • Kirándulás a családdal, osztállyal a Remete-szurdokba. Kőfülke, patak, mezítlábas-ösvény, Örkény István-telefonfülke… Egy fotó készítése, ami igazolja a program teljesítését. A fotót kérjük a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.e-mail címre kérjük elküldeni. A fotó elnevezése a gyermek neve és osztálya legyen, pl. Kis_Adam_3. c
 • Online Éled a természet- totó kitöltése egyénenként.  A kérdéssor linkje:    https://forms.gle/hrf5B7JWVg2KydGH6
 • Rajz készítése.

Téma: KIKELET
A4 papírra, szabadon választott technikával.
Leadás: A készítő és az osztály megnevezésével Erdőszegi Klárinak, 4. terembe.

Felső tagozatosoknak:

 • Kirándulás a családdal, barátokkal a Remete- szurdokba. Kőfülke, patak, mezítlábas-ösvény, Örkény István-telefonfülke… Egy fotó készítése, ami igazolja a program teljesítését. A fotót kérjük a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.e-mail címre kérjük elküldeni. A fotó elnevezése a gyermek neve és osztálya legyen, pl. Kis_Adam_7. c
 • Online Éled a természet totó kitöltése egyénenként (a kérdéssor linkje: 
 • TÉL-LÉT Téma: KIKELET Fotó készítése a természet egy pillanatáról.
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.e-mail címre kérjük elküldeni.

Kapcsolattartás kérdés esetén:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Alsó tagozat: Erdőszegi Klári

Felső tagozat: Bolykó Betti

ÖKOVERSENY II.

Nagyon sokan csatlakoztak a Zöldfülűek versenyéhez. Rengeteg rajz, sok fotó és kvíz megoldás érkezett be hozzánk. Nagy örömmel fogadtunk minden munkát. Nem számítottunk ilyen mértékű érdeklődésre. A beküldött anyagokat rendszerezzük és feljegyezzük. Bízunk benne, hogy a lelkesedés továbbra is megmarad. Köszönjük a szülők segítségét is. A verseny folytatódik!

Téli forduló   Témája: TÉL-LÉT
Leadási határidő: február 28-ig folyamatosan.Alsó tagozatosoknak:

 • Kirándulás a családdal a Zsíros-hegyre, a kilátó ponthoz. (A régi turistaháznál balra fel.) Ott egy fotó készítése, ami igazolja a program teljesítését. A fotót kérjük a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.e-mail címre kérjük elküldeni. A fotó elnevezése a gyermek neve és osztálya legyen, pl. Kis_Adam_3. 
 • Online KALENDÁRIUM totó kitöltése egyénenként (a kérdéssor linkje az iskola honlapján és a Facebook oldalán található).
 • TÉL-LÉT rajz készítése.   Téma: A téli természet

A4 papírra, szabadon választott technikával.
Leadás: A készítő és az osztály megnevezésével Erdőszegi Klárinak, 4. terembe.


Felső tagozatosoknak:

 • Kirándulás a Zsíros-hegyre, a kilátó ponthoz. (A régi turistaháznál balra fel.) A fotót kérjük a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.e-mail címre kérjük elküldeni. A fotó elnevezése a gyermek neve és osztálya legyen, pl. Kis_Adam_7. c
 • Online KALENDÁRIUM totó kitöltése egyénenként (a kérdéssor linkje az iskola honlapján és a Facebook oldalán található).
 • TÉL-LÉT

Téma: A téli természet.  Fotó készítése a természet egy pillanatáról.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kérjük elküldeni.


Kapcsolattartás kérdés esetén:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Alsó tagozat: Erdőszegi Klári

Felső tagozat: Bolykó Betti

 • 1
 • 2