suli ban 1

Egyéb verseny

1. hely

Nagy Dorina 4.a

 

Kóka Ádám

1. hely

Rövid beszámoló:

Idén is elstartolt az öt versenyből álló Hómenők országos amatőr gyermek síkupa-sorozat. Az első állomása idén is Budaörsön került megrendezésre, ahol közel 200 gyerek mérte össze tudását különböző korosztályokban és nemenként szétválasztva. Korcsoportomban, a 2008- és 2009-ben született fiúk között, idén is megvédtem elsőségemet ezen a pályán (immár negyedik alkalommal) a nagykovácsi Wax Klub színeiben versenyezve. Nagy reményekkel tekintek az idei sorozat elé, mivel tavaly is megnyertem a Hómenők-kupát és idén is szeretnék az első háromban végezni a szezon végén. Szeretném megköszönni edzőmnek, Üsztöke Lélnek, akivel nagyon sokat dolgozunk ennek a célnak az elérése érdekében

Kóka Ádám          

2018. 11. 03.

Kollár Ádám

2. helyezés

2018. okt. 21.

 

Szabó Ágnes 4.a osztályos tanulónk Nagyváradon a Nemzetközi FITKID Bajnokságon korcsoportjában I. helyezést ért el.              

GRATULÁLUNK!

Tavaszváró Nemzetközi Úszóverseny

Horváth Levente (5.a) a következő eredményeket érte el:

200 m vegyes 6. hely

200 m hát 8. hely

226

Hódmezővásárhely, 2015. 02. 28. 

Simon Keve Budapest bajnokság kajak 5. hely.

Simon Becse és Keve eszkimó-indián játékok országos verseny 5. hely.

Simon Zselyke megnyerte az országos Fitkid Dance Open versenyt.

2014. okt. 24. Mogyoród

UTE Maraton
 
Simon Keve 4.c osztályos tanuló 6. helyezett lett, melyet bronz éremmel jutalmaztak. 
 
Budapest, 2014. szeptember
 

 .

Crosskovácsi Bike School Utánpótlás verseny (Tehetségkutató futamok)
 
A versenyt április 12-én, szombaton rendezték Nagykovácsi, Sebestyén domb nevű részén. Két héttel korábban Iskolánkban felmérték tanulóinkat, hogy kik azok, akik ügyesebbek (tehetségesebbek), hogy később akár kerékpár (mountain bike) versenyzők is lehessenek.  Akiket kiválasztottak, azok meghívást kaptak az utánpótlás versenyre, hogy próbálják ki magukat kicsit nehezebb és hosszabb terepen is. Közülük 42-en jöttek el a megmérettetésre. A verseny egy körülbelül 500 m-es körből állt, melyet korcsoporttól függően többször kellet megtenni. A pályában volt egy kisebb emelkedő, egy kis föl-le (hupli), amely már nagyobb ügyességet igényelt fiatal tanulóinktól. A rajtok előtt be lehetett járni, gyakorolni a pályát, akár többször is, így a versenyen már csak a minél gyorsabb tekerésre kellett koncentrálniuk a gyerekeknek. A pálya kijelölése, rajtkapu stb. profin el lett készítve, így diákjaink úgy érezhették magukat, mintha az igazi "Crosskovácsin" lennének. Kellemes időben, és jó hangulatban folytak le a futamok. Mindenkin látszott, hogy mindent beleadott, így kellemesen elfáradva zárhatták a versenyt. A tehetségkutató rész után következhettek a "profik" (persze még ők is az utánpótláshoz tartoznak), akik még nagyobb kedvet csinálhattak azoknak, akik csak most kezdték ezt a sportágat.   
 
Eredmények: 
 
U11 (11év alattiak):
Fiú: 2. Várai Medárd 3.a, 3. Nemes Márton 3.a.
Lány: 2. Palásthy Emese 3.c, 3. Pál Zsófia 2.c
U13 (13 év alattiak):
Fiú: 1. Horváth Levente 4.a, 3. Tirvol Bence 5.b
Lány: 2. Gorzsás Zsanett 5.a
U15+ (13 év felettiek):
Fiú: 1. Andráska Csaba 7.a, 2. Mátyus Richárd 7.a
Lány:1. Gerely Boróka 8. 3. Kisida Júlia 6.b
 
181  182  183
 
A képeket készítette: Erdei Sándor 
A legjobbak ezek után, akár a diákolimpia döntőjében is részt vehetnek.
 
Nagykovácsi, 2014. 04. 12. 

Roppant nehéz hónapon van túl a NUSE 11 év alatti korosztálya, hiszen öt tornán összesen 21 mérkőzést játszottunk, valamint részt vettünk életünk első nemzetközi tornáján.

Ebben a korosztályban még nem az eredmény hajszolása az elsődleges, hanem az, hogy megtanuljunk játszani, koncentrálni, ugyanakkor a legfontosabb talán a játék öröme!

Az elmúlt hónapban voltak csodaszép győzelmeink, szomorú vereségeink, de a legfontosabb mégis az, hogy minden tornáról végül boldog mosollyal tudtunk távozni.

Boldog mosollyal, hiszen volt tartása, ereje a csapatnak.

 

A legfrissebb ilyen élmény Szentendrén a Dunakanyar Farsangi Kupán ért minket, amikor az utolsó meccsen az aranyéremért játszhattunk, de egy apró bekapott gól - és a mi be nem rúgott helyzeteink sokasága – miatt végül meg kellett hajolnunk a Mészöly Foci Suli előtt.

Bővebben...

Kiválóan indult az 2014-es év a Nagykovácsi Utánpótlás Sport Egyesület életében. Az U10-11-es csapatunk egy három fordulós tornára kapott meghívást Pilisvörösvárra, ahol ez első játéknap után két győzelemmel és egy szoros vereséggel a csoport második helyén álltunk. 

Másnap pedig egy a Dunakanyar SE által szervezett tornán végig egyenletes teljesítményt nyújtva ezüstérmet szereztünk. Sajnos a döntőt végül 5:4-re elvesztettük, pedig már 3:0-ra is vezettünk, de a végére kicsit elfáradtak azok a játékosok, akik mindkét napon sokat voltak pályán. Ettől függetlenül ki kell emelni Márta Zsombi játékát, aki a két napon összesen 14 gólt szerzett.

                                              

Fotót készítette: Kriskó László

Január 18.-án ismét Pilisvörösváron, már a második forduló várt ránk, ami arról volt hivatott dönteni, hogy melyik két csapat jut a a februári döntőbe.

Kicsit féltettük a fiúkat, nehogy a túl nagy tét és ez a játék rovására menjen. Mint gyorsan kiderült, nem kellett izgulnuk.

Az első mérkőzésen 7:0-ra győztünk. De jött egy sokkal nehezebb megmérettetés a házigazda, örök mumus Pilisvörösvár ellen. Számunkra russzul indult a találkozó, hiszen már a hatodik másodpercben gólt kaptunk, innentől viszont álomfocit bemutatva, végül 5:2-re győztünk. Ezzel a csoport első helyére kerültünk.

Ezután már szinte csak az volt a kérdés, hogy az alapszakaszt megnyerve kerülünk a februári döntőbe vagy másodikként. Nekünk a csoportgyőzelemhez elég volt a döntetlen is. Végül kicsit célfocit bemutatva a Piliscsaba elleni 1:1-es döntetlen azt jelentette, hogy első helyezettként jutottunk tovább!

 

                                             

 

 

 

 

 

 

Fotót készítette: Kriskó László

A sikerekhez gratulálunk a teljes korosztálynak, hiszen ezeken a játéknapokon mindenki lehetőséget kapott a bizonyításra.

Bihari Bálint, Bencsics Máté, Bertalan Csongi, Bertalan Tomi, Dinnyés Kornél, Éles Bence, Géró Péter, Gomola Dominik, Golda Márton, Grintál Remi, Ihász Beni, Kriskó Lili, Kukla Barna, Láng Márk, Márta Zsombi, Simon Keve, Varga, Doma

 Hajrá Nuse, hajrá Nagykovácsi!

                                                                            Kriskó László edző U11

www.nuse.hu, Lukátsy Zoltán tel: 06 30/941-7546

 Az őszi bajnokság élén a NUSE

 Dunakeszin véget ért az U14 őszi menetelése. Aligha túlzok, ha azt mondom szenzációsan játszottak a srácok, a tavalyi 8. hely után, idén ELSŐ helyről várhatjuk a tavaszt. A “Nagykovácsi katlanban” 100%-os teljesítményt nyújtott a csapat, és idegenben is mindössze egyszer nem sikerült a 3 pont megszerzése! Mindez azok után, hogy a korosztály az előző szezonban elvesztette két leggólerősebb játékosát (egyikük gólkirály is lett színeinkben). Sebaj, a közösség megmutatta erejét, soha nem látott teljesítményükkel igen magasra tették a mércét minden Nagykovácsi csapatnak!

 Nem előzmények nélküli persze a kiváló teljesítmény, hiszen U13-as korosztályként ők nyerték az előző kiírás körzeti bajnoki címét.

 Ez az eredmény csak félút, hiszen egy rendkívül kiegyensúlyozott bajnokságban, többnyire igen szoros eredményekkel (3:2, 4:3, 1:0) sikerül az élen telelni. Nem is sikerülhetett volna ez másként, csak példaértékű közösségi szellemmel, akarással, összetartással.

 Bravó gyerekek!

 Lukátsy Zoltán

NUSE téli edzésrend: http://www.nuse.hu