suli ban 1

Idén Bálint napján került sor az iskolai farsangra. Gyerekek, szülők, tanítók egyaránt lázban égtek, csak úgy pezsgett a levegő. Megteltek a kisebb, nagyobb termek, szegletek a jelmezeiket felvevő, igazgató gyerekekkel, felnőttekkel, melyekkel aztán a tornateremben okoztak egymásnak sok meglepetést és mulatságos perceket.

Meglepően színvonalas előadást hozott össze egy-egy osztály és csoport. Önfeledt szórakozást nyűjtott a Cirkuszos csoport előadása, a télűző busók kereplése és több más kicsiknél és nagyoknál megelevenített  történet. Az össztánc a jelmezekben valódi szinpompás kavalkáddá vált.

Néhány kép az alsós farsangról

 

A színes alsó tagozatos felvonulás után következtek a felsősök. Ők már egy-egy komolyabb előadással, jelenettel vagy tánccal készültek. Volt közöttük focizó csapat, felléptek cirkuszi mutatványosok, időutazók, paródiát előadó diákok, népi farsangi játék, „veszélyes hulladékot” kezelő táncos csapat is!

A felsős diszkó előtt az Angel Dance mutatta meg tehetséges diákjait. A mulatozás 8 óra után zárult a felső tagozatosok diszkójával, köszönhetően Csiha Balázsnak és segítőinek. Nagy sikert arattak a felsősök körében.

Néhány kép a Farsangról

Köszönjük mindenkinek a fergeteges hangulatot, a fellépést, a felkészülést, a segítséget!

Akinek még vannak olyan fotói, melyeket szeretne az iskola google+ képgalériájában látni, ossza meg azokat az iskola facebook oldalán.