suli ban 1

 

Bál, bál, maszkabál…

Mint minden évben, ezúttal is nagy izgalommal vártuk az iskolai farsangot, melyet a 3.a és a 2.d osztály vidám kis műsorral nyitott meg.
 A tornaterem nagyon szép dekorációt kapott erre az alkalomra. Az idei farsang kicsit eltért az eddig megszokottól, mivel meglepetés műsorszám is várta a gyerekeket. Egy házaspár először cica-show-t tartott, majd egy viccesen szórakoztató akrobata mutatványnak lehettünk szemtanúi. Hatalmas tapssal és ujjongással figyeltük a műsort. Ezt követte az alsó osztályosok jelmezes felvonulása. Idén is sok ötletes és érdekes jelmezt csodálhattunk meg. Zsuzsa néni vezetésével ismét táncra perdült az egész iskola. Fergeteges hangulatban ropták a jelmezesek, Viki néni pedig gondoskodott a talpalávaló zenéről. A tornatermi közös mulatság után az osztályok visszavonultak termeikbe, ahol folytatták a farsangolást, ettek-ittak, volt dínomdánom és persze a farsangi fánk sem maradhatott el.
 Így zajlott idén a Nagykovácsi Általános Iskola maszkabálja.

Végvári Hanna 3.a

 

December 9-én "Bűvösvölgyben" járt a 4.a osztály.

Bővebben...

Január 3-13. között iskolánkba „röppent” egy Bee-Bot robotméhecske.

Bővebben...

 Együtt Szaval a Nemzet programjához csatlakozva internetes élő közvetítéssel, Jordán Tamás vezénylésével szavalták el diákjaink a Himnusz első versszakát és a Szózatot. Az erről készített videót meg lehet nézni itt

A 2012/13-as tanév angolos előadásai megtekinthetők az alábbiakra kattintva:

Angol 1.

Angol 2.

Angol 3.