• 1

  1

 • 2

  2

 • 3

  3

 • 4

  4

 • 5

  5

  Újabb intézkedések a járvány miatt

  Tisztelt Szülők!

  A tankerületi Igazgató Asszony utasítása szerint új járványügyi intézkedések lépnek életbe a tankerületben.  Iskolánkban 2021. november 17-től semmiféle iskolai szintű ünnepséget, rendezvényt nem lehet megtartani élőben, egyelőre ebben a naptári évben.

  Ezek a következőképpen érintik az iskolai programokat:

   

  - Az adventi reggelek műsorát az iskolarádión keresztül fogjuk közvetíteni.

  - A Katalin-bál elmarad, ezért november 27-én szombaton nem kell bejönni az iskolába, ám december 11-én szombaton tanítási nap lesz (ekkor a december 24-i pénteki napot dolgozzuk le). Azon a napon 3 tanítási óra lesz megtartva 11 óráig. Ennek a napnak a menetéről később fogunk küldeni tájékoztatást. Az osztályfőnökök november 19-éig fogják felmérni, hogy hány gyerek marad itt ebédelni és hányan maradnak délután napköziben.

  - Az alsós mesemondó és a Zrínyi matematika verseny megrendezése az aktuális járványügyi intézkedéseknek megfelelően, a védő intézkedéseket betartva, osztályonként fog zajlani.

  - A Mikulásjárás elmarad. A Mikulás ünnepség osztályonként lesz megtartva.

  - Az Ajándék másképp c. műsor elmarad.

  - A karácsonyi ünnepség műsora felvételről, osztályonként tekinthető meg.

  - Az osztályokat színházba, vagy egyéb városban lévő programokra egyelőre nem viszik a tanítók és tanárok. Itt a környéken kirándulhatnak, vagy osztályprogramot az iskolán belül tarthatnak.

  Ha egy gyermek covid fertőzést kap, kérjük szépen a Szülőket, hogy:

   - a covid fertőzést minden esetben jelezzék az osztályfőnöknek, illetve a gyermekorvosnak! A gyermekorvos felteszi a tanulót az eeszt rendszerbe, utána foglalkozik az adattal az ÁNTSZ, illetve az iskolai jelentés után hozza meg a határozatot, illetve kerül be adatként a rendszerbe, amit mi a honlapon teszünk közzé.

  Továbbra is kérjük, hogy csak tünetmentes, egészséges gyermek jöjjön iskolába. Kérjük, hogy az ajánlásnak megfelelően, a gyermekek viseljenek maszkot a tanórákon. Ha az osztályban covidos tanuló van, aki pozitív tesztet produkált, az osztályt akkor nem kell karanténba kérni, ha hordták a maszkot.

  A már közzétett felhívásnak megfelelően iskolai adománygyűjtés zajlik a határon túli magyarok részére, a Rákóczi Szövetség felhívására.

  November 25-ig várjuk az adományokat a határon túli rászoruló családok, árvaházak részére.

  Tisztelt Szülők! Köszönjük az együttműködést!

  Az iskola vezetősége