• 1

  1

 • 2

  2

 • 3

  3

 • 4

  4

 • 5

  5

  Intézményvezetői levél

  Tisztelt Szülői Szervezet!

  Államtitkár Úr levele megérkezett az iskola digitális oktatásba vételéről. Ez szerint a digitális oktatás a következő héten is folytatódik, március 5-ig tart.

  Az iskola továbbra is biztosítja az ügyeletet és az étkezést az ügyeletben levő tanulóknak. 

  Az otthon levő, de étkezést igénybe venni kívánó tanulók hozzátartozói a dobozolt ételt a szokásos módon vehetik át a konyhától, az iskola hátsó kapuján át közlekedve.

  Az ügyeletben levő gyermekek számára biztosítjuk a digitális oktatásban való részvételt.

  Az új covid fertőzött tanulókról minden esetben kérünk  tájékoztatást, amit az iskola e-mail címére is küldjenek el.

  Kérem, hogy az alábbi információk elolvasása után február 25, csütörtök 14 óráig a szövegben megadott e-mail címre küldjék el a kérdőív válaszait.

  Kérem a kollégáimat is, hogy ugyanezen időpontig jelezzétek vissza étkezési igényeteket a március 1-5 közötti időszakra Pereszlényi Tündinél.

  Tisztelt Szülők!

  Az iskolai digitális oktatás 2021. március 5-ig folytatódik. 

  2021. március 5-ig lesz iskolai ügyelet azoknak, akik nem tudják megoldani a gyermekük felügyeletét. Számukra, a szüleik kérése alapján ebédet is rendelünk.

  Március 1-től 5-ig csak azoknak a gyerekeknek tudunk étkezést és ügyeletet biztosítani, akiknek a szülei február 25, csütörtök 14 óráig az iskola e-mail címére (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) ezt írásban jelzik (az alábbi kérdőív kitöltésével és visszaküldésével). 

  Az iskolai ügyelet azoknak a gyermekeknek, akiknek családja nem tudja a felügyeletet biztosítani, a digitális oktatás ideje alatt minden nap 7 óra 30 perctől 17 óra 30 percig tart.

  Az ételeket, úgy, mint tavaly tavasszal, dobozban szállítja az étkezést biztosító cég. Aki jön az ebédért, az 12 és 15 óra között viheti el az étkezőből, a hátsó kapun keresztül.

  A karanténban lévő osztályok számára nem biztosíthatunk ügyeletet, mivel nekik otthon kell tartózkodniuk a járványügyi megfigyelés miatt, a határozatban megjelölt időpontig. Természetesen, ha lejárt a karantén és a szülő is igazolta azt írásban felénk, hogy gyermeke legalább három napja tünetmentes, jöhet ügyeletbe.

  A jelenléti oktatás 2021. március 8-án, hétfőn kezdődik.

  Kérjük, aki kér ügyeletet, az gyermekenként töltse ki az alábbi kérdőívet és küldje vissza a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, február 25. csütörtök 14 óráig.

  Gyermek neve:

  Osztálya:

  Mely napokon kéri az ügyeletet március 1 – 5. között?  

  Hánytól hány óráig kéri az ügyeletet?

  Mely napokon kéri március 1 - 5. között az étkezést?

  Üdvözlettel:

  Fehér Imre

  intézményvezető

  Nagykovácsi Általános Iskola