suli ban 1

2. hely

2016. december 12.  Törökbálint

Vadonatúj, modern iskolába utaztunk hétfőn a 2002-2003-as születésű fiúkkal. 2 csoportban 6 csapat versenyzett. Az első csoportmérkőzésen 17-0-ra vertük Herceghalom csapatát, ezután kemény küzdelemben 2-2-es döntetlent játszottunk a törökbálinti Zimándy Általános Iskolával. A büntetőknél nem tudtunk hibázni (Becze, Bencsics, Buzássy), így a másik csoport 1. helyezettjével az aranyéremért és a továbbjutásért játszhattunk. Sajnos a második meccsen egymás után két sérülés is történt, a második súlyosnak bizonyult, így Tóth Máté, aki eddig a csapat irányítója és motorja volt, a döntőben már nem játszhatott.

A gyerekek keményen küzdöttek, de amíg nekünk semmi sem jött össze, az ellenfél (a házigazdák csapata) sikert sikerre halmozott. A törökbálintiak nyertek, így az ezüstérmet szereztük meg. Szomorúak és büszkék is voltunk egyszerre, hiszen döntőbe jutottunk, remekül játszottunk, de végül alul maradtunk.

A csapat tagjai: Becze Krisztián, Buzássy Bendegúz, Dinnyés Máté, Márta Zsombor, Tóth Máté, Varga Domonkos 8.b, Bencsics Máté, Éliás Milán 8.a és Ormay Soma 7.b. Szép volt fiúk!

Futsal12

Kép és szöveg: Smetana Erika